Golf Camp

Todellinen golfammattilaisten järjestämä golfmatka joka huomioi yksilölliset opetus- ja valmennustarpeet ja yhdistää samalla lomaan luxus majoituksen ja kentät palvelua unohtamatta. Tervetuloa matkalle.

Swingmakers Golf Camp on yksi Suomen pitkäaikaisimmista kaupallisista golfmatkapalveluista. Yhdistämme matkaan aina parhaat mahdolliset komponentit; palvelun, laadukkaan majoituksen, huippu kentät sekä golfopetuksen PGA ammattilaisten toteuttamana. Olemme toteuttaneet vuosien varrella lukemattomia matkoja onnistuneesti ja olemme ylpeitä ammattiosaamisestamme tällä osa-alueella. 

Swingmakers Golf Camp @Dubai

 

Mukaan lähtee aina Swingmakers ammatiopettaja tuomaan lisäsisältöä matkallesi. Swingmakers Proshop tuottaa tarvikkeet ja palkinnot matkoille. Swingmakers matkaopas huolehtii viikon ohjelmasta ja siitä että Sinä vain nautit matkastasi.

Joka talvikausi Swingmakers järjestää laadukkaita golfmatkoja ympäri maailmaa. Mukana ovat meidän ammattiopettajat pitämässä huolen siitä, ettei golfmatka mene liiaksi aurinkoa ottaessa. Näillä ”leireillä” pelataan, harjoitellaan ja ennen kaikkea pelastetaan tuleva golfkesä! Nyt pääset myös oikeasti pelaamaan Pron kanssa samassa ryhmässä!

Swingmakers Golf Camp – by night

Vuosittain Swingmakers Golf Camp vie sinut golfmatkalle etukäteen tarkastettuihin ja opettajiemme hyväksymiin laadukkaisin golfkohteisiin etelään, kauko-itään, Eurooppaan tai vaikka Englantiin jne. Hoidamme matkan sinulle ”avaimet käteen” periaatteella, sinä vain pelaat, harjoittelet ja nautit!

Myynnissä nyt

Tällä hetkellä myynnissä ei ole matkoja…

Golf etusijalla

Emme tee kompromisseja lajin edellytysten suhteen, siksi Swingmakers Golf Camp erottuu perinteisistä golfmatkoista edukseen. Tervetuloa toteamaan nämä väittämät todeksi. Swingmakers on ylpeä Golf Camp tuotteestaan ja tekee joka vuosi kaikkensa että matkalle osallistujat kokevat odotuksiensa ylittyneen. Aikaisemmin matkalle osallistuneet saavat aina halutessaan etuoikeuden varata seuraavan kohteen matkan itselleen.

Olet Swingmakers Golf Camp -matkalaisena keskipisteessä!

Matkustaessasi kanssamme golfparatiiseihin, olet aina erikoisasemassa opettajillemme matkan ajan. Normaalit Green Fee maksut ja muut yleiset golfmatkan palvelut ovat itsestään selvästi hoidettu, meille on näiden lisäksi paljon tärkeämpää tarjota unohtumaton sisältö golf-lajin näkökulmasta huomioiden ihan jokaisen asiakkaamme tarpeet ja lähtökohdat.

Tiedämme myös tarkasti minne asiakkaamme viemme ja suunnittelemme viikon kokonaisuuden harjoitteineen ja kilpailuineen huolella. Näistä lähtökohdista muotoutuu Swingmakers Golf Camp -kokonaisuus.

Swingmakers Head Pro: ”Golf on laji jota tulisi harjoitella ympärivuotisesti. Tekniikka painotteisena lajina pelaajien olisi hyvä harjoitella monipuolisesti eri osa-alueita. Painoitus kesäisin tulisi olla pelaamisessa ja lähipelissä kun sen Suomen kesä sallii. Talven aikana golfaajien olisi hyvä pyrkiä tekemään kaikki suurimmat tekniikka muutokset sekä päästä kokeilemaan niitä käytännössä. Käytännössä?? – mahdotonta – ei aivan. Swingmakers Golf Camp on vastaus tähän.”

Swingmakers Golf Camp pitää sisällään*:

 • Edestakaiset lennot
 • Majoituksen kenttien lähellä
 • Laadukkaat kentät ja harjoittelualueet
 • Swingmakers Pron golfklinikat
 • Swingmakers PGA Pro konsultoivana pelikaverina
 • Swingmakers ammattilaiset matkanjohtajana
 • Valikoima Swingmakers Golfklinikoita kohteessa.
 • Swingmakers golfohjelmaa pelien ja tapahtumien muodossa jokaiselle pelipäivälle
 • Golf Camp Champ kilpailu viikon päätteeksi
 • Palkinnot Swingmakers Proshopeista…. ja paljon muuta.
  *hintaan sisältyvä kokonaisuus vaihtelee eri kohteiden osalta, Swingmakers pidättää oikeudet muutoksiin…

Mukana matkallasi on aina Swingmakers SFPGA Pro, heidän ammattitaito pitää huolen siitä että harjoittelu- ja pelitapatumat ovat laadukkaita ja että asiakkaamme nauttivat huomaamattomasti laadukkaasta matkasta majoituksineen samalla oppien uutta harrastukseensa – tervetuloa matkalle.

Kysy lisää tulevista matkoista

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme lisää Swingmakers Golf Camp kokonaisuudesta. Yhteystiedot löydät täältä…. 

Matkojemme virallinen matkanjärjestäjä on Golden Sun Golf.