Liiga paketissa – Golf jatkuu

Golfkesä voi alkaa, kuvassa Swingmakers Head Pro Tommi Henttu, KooKoon tehohyökkääjä Miikka Pitkänen sekä KoskiGolfin puheenjohtaja Mika Niinimäki.

Swingmakersin aloitteesta jääkiekon Liigaa KooKoossa pelaavan Miikka Pitkäsen varastettujen golfmailojen tilalle aloitettiin talvella etsimään uusia, ja parempia. Halusimme varmistaa sen että Pitkäsen tehokkuus mahdollistetaan liigakaukaloiden lisäksi myös kesällä golfviheriöllä.

Halusimme varmistaa sen että Pitkäsen tehokkuus mahdollistetaan liigakaukaloiden lisäksi myös kesällä golfviheriöllä.

Tämän päivän golfmailoja ei voi ostaa suoraan hyllystä, Miikka kutsuttiinkin keväällä Custom Fitting tilaisuuteen Swingmakers Head Pro Tommi Hentun toimesta. Miikan lyönnin ominaispiirteiden ja TrackMan laitteen avulla mitattujen arvojen perusteella Miikka sai ensimmäiset aidosti omat ja oikeat golfmailat Swingmakers Proshopista. 

Mukavaa golfkesää Miikalle ja kaikille asiakkaillemme!

Swingmakers kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita kampanjaa osallistumisesta

Jukka Linnavuori
Us Wood
Kymen Tarvemetalli
Mullanalla
Anjalankosken Juhla ja -Hautauspalvelu
KoskiGolf
Loviisan Puu