Swingmakers ja TrackMan

3_TrackMan_logo_badge

Swingmakers Golf Academy luottaa valmennus- ja mitoituspalveluissa TrackMan teknologiaan. TrackMan on markkinoiden johtava golf-tutkajärjestelmä, jota käyttävät golfswingin ja pallon lentoradan analysoimiseen niin PGA Tour, R&A ja Tour-pelaajat kuin välinevalmistajat, valmentajat, mailarakentajat sekä nyt myös Swingmakers Golf Prot.

Markkinoiden johtaja

Swingmakers TrackMan palvelut vievät opetuspalvelumme taas uudelle tasolle.

Swingmakers TrackMan palvelut vievät opetuspalvelumme taas uudelle tasolle.

TrackMan on monipuolisuutensa, tarkkuutensa ja luotettavuutensa ansiosta muuttanut viime vuosina voimakkaasti golfopettajien kykyä hahmottaa ja hyödyntää dataa golflyönnin, välineiden, ja palveluiden kehittämisessä.

Swingmakers Kaakkois-Suomen laadukkaimpana golfosaajana hyödyntää laitteen koko kapasiteettia asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa kokemaan jotain todella vakuuttavaa.

Kysy lisää henkilökunnaltamme, mitoitamme mailasi entistä tarkemmin, palvelemme entistä monipuolisemmin ja tiedämme sekä todistamme että osaamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti parhaiten sopivat mailat ja harjoitteet.

 

Swingmakers Custom Fitting + TrackMan

Uusia mailoja hankittaessa tunne mailan sopivuudesta on usein ratkaisevaa, mutta tarkkaa faktaakin on saatavilla. TrackMan tutkan avulla lähes kaiken suorituksesta ja pallon matkasta määränpäähän kertova laite on myös huippuammattilaisten ja mailanvalmistajien ylistämä laite.

Kukapa meistä ei haluaisi tietää faktoihin perustuen sitä, mikä draiveri tai rautasetti on itselle sopivin? Olisiko uudella draiverilla vertailussa nykyiseen saatavissa lisää pituutta tai tarkkuutta?

Teknisiä apuvälineitä ja mittareita on markkinoilla ollut vuosikymmeniä, Trackman on näistä pisimmälle viety ja ominaisuuksiltaan paras. Yksinkertaistettuna se kertoo mistä suunnasta ja millä nopeudella maila tulee palloon, missä kaaressa ja mihin se lentää sekä lopulta pomppujen ja rullien jälkeen päätyy. Virhemarginaali on hyvin pieni. Luvut ovat käytännössä faktaa, eivät arvioita.

TM3-DubaiJokaisen lyönnin data on näyttöruudun kautta laajasti ja havainnollisesti esitetty, tästä voi aluksi olla tavallinen harrastaja jopa aavistuksen hämillään. Olennaisen tiedon ulos kaivaminen on kuitenkin lopulta helppoa ja Swingmakers Pro on tähän koulutettu.

Teknologiajohtaja omalla alueellaan

Trackmanissa käytetyt innovaatiot perustuvat alunperin sotateollisuudessa käytettyihin tarpeisiin joissa haluttiin laskea ohjuksen lentoradan, nopeuden ja suunnan arvoja.

TrackMan on teknologiajohtaja omalla alueellaan. Laite sisältää patentoituja teknologioita joita ei muissa tutkalaitteissa ole. TrackManin laaja patenttisalkku sisältää mm:

• Vertailuominaisuus jossa swingistä otetun kuvan suuntausta verrataan lentorataan jota tutkalaitteisto mittaa.
(US 8085188, EP1763683, ZL200580022298.5, KR7002764/2007 and JP2008/504534)
• Mittaus pallon kierteen nopeudesta ja suunnasta joka voidaan tuottaa käyttämällä tutkan avulla synnytettyä harmoonista spektri jälkeä.
(US2009/0075744, EP1698380, DE602006009719.0, GB/EP/1698380, ZL200680006869.0, JP2008/538085A and KR10/0947898)
• Mittaus pallon pyörintäakselin avulla suuntauksesta tutkan avulla…. jne.

Radar-range-defocus