Laadulla on aina ystävänsä


Swingmakers Proshopeissa valikoima on poikkeuksellisen laaja verkkokauppojen aikakaudella. Kaikki henkilökohtaiset tarpeet esim. mailaostoksissa tehdään Custom Fitting laitteidemme kautta juuri Sinulle oikeiksi. Lue tästä lisää…

Swingmakers on golfin erikoisosaaja. Olemme tuottaneet golf-palveluita ja toimittaneet golfvälineitä Swingmakers Proshopien, ammatti opettajiemme sekä Golf Areenan kautta yhteistyöseuroillemme ja muille sidosryhmillemme vuosikymmenien ajan. Swingmakers toimii ja toimittaa laadukkaasti valtakunnallisesti.

Päätoimipisteemme ja varastot löytyvät Kouvolasta, Eerolan golfkeskuksesta. Lappeenrannassa toimimme Tuosan golfkeskuksessa sekä Swingmakers Golf Areenalla. Tule tutustumaan toimintaamme. Swingmakers on täyden palvelun golf-talo valmiina palvelukseen. Uusin ja suurin investointimme, Swingmakers Golf Areena, tarjoaa poikkeuksellisen laajat ja laadukkaat puitteet golfin talviharjoitteluun, tulehan tsekkaamaan.

Toiminta kentilläP1000502

Swingmakers tarjoaa kattavaa opetusta ja valmennusta yrityksille, seuroille ja yksittäisille golfareille. Palveluksessamme olevat SFPGA Prot organisoivat yhteistyöseurojemme golfopetuksen sekä eri ikärymien erikoisvalmennuksen.Lisäksi järjestämme ja suunnittelemme lukuisia yritystapahtumia golfkentillä joissa toimimme.

Palveluitamme täydentävät erittäin laadukkaat ja monipuoliset Proshopit joiden toimintaa tukee aina mailapajat. Simulaattorit, swingianalysaattorit, Custom Fit mitoituspalvelut, videoanalyysit, sekä lukuisat sisäharjoittelutapahtumat tekevät opetuspalveluistamme monipuolisia ja korketasoisia. Olemme myös merkittävä logotuotteiden toimittaja Suomessa. Swingmakers Golf Areena on myös aivan oma tarinansa….

Swingmakers on työntekijöiden omistama, kannattava ja kasvava suomalainen golf-osaaja.  Mikäli kiinnostuit toiminnastamme ja sinulla on golfpalveluihin, -välinemyyntiin tai esim. golfyhteisöön liittyviä kehitystarpeita, ota yhteyttä, niin kerromme miten voisimme olla apuna liiketoimintanne kehittämisessä.