Jonne Asikainen Swingmakers Pro

Jonne Asikainen – Swingmakers Golf Academy Pro

Jonne Asikainen on Swingmakers Golf Academyn opettaja joka tuo sekä laajuutta että vankkaa ammattitaitoa Swingmakersin opetuspalveluihin.

Swingmakersin palveluksessa on jo ennestään useampi SFPGA tai Swingmakers Golf Academyn kautta koulutettu golfopettaja. Jonnen liittyminen mukaan tarkoitti sitä että Swingmakers opetuspalvelut ja ammattiosaaminen nousivat valtakunnallisestikin mitattuna todella laadukkaalle ja korkealle tasolle.

Swingmakers pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa golfopettajan ammattia

Kun sain kuulla tästä mahdollisuudesta niin en voinut kieltäytyä siitä vaan hyvin nopean mietinnän jälkeen olin mukana!

Mahdollisuus golfopettajan tehtäviin tuli Jonnelle luonnollisena osana tulevaisuuden suunnittelua – peliuran jälkeen golfopettajan ammatti kiinnostaa kovasti. Swingmakers pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa golfopettajan ammattia myös laadullisesti korkealla tasolla. Yritys investoi opetuslaitteisiin ja osaamiseen jatkuvasti, myös Jonnen ammattitaito arvostetaan yrityksessä korkealle. Viimeisin mega-investointi, Golf Areena, on melkoinen osoitus siitä miten Swingmakers haluaa paikallisesti auttaa harrastajia, ammattilaisia ja golf-seuroja menestymään ja nauttimaan lajista ympäri vuoden.

Jonnen sydäntä lähellä on aina ollut myös juniorivalmennus ja oman tietotaidon sekä kokemuksen välittäminen nuorille pelaajille. Swingmakersin Prona hän pyrkii opettamaan junioripelaajille pelivarmuutta sekä muistuttaa virheiden kuulumisesta peliin.

— Pyrin aina painottamaan sitä, että huonoja kilpailuja tulee. Niistä ei pidä masentua.

10 kysymystä Jonnelle

1. Milloin aloitit golfin pelaamisen?

Jonne: 1999, ammattilainen vuodesta 2010 lähtien

2. Mikä golfissa viehättää?

Jonne: Haasteellisuus ja että uusia asioita voi oppia koko ajan. Aina voi kehittyä ja oppia lisää.

3. Mitkä saavutukset koet merkittävimpinä urallasi?

Jonne: 21-vuotiaiden lyöntipelin SM-kulta ja kaksi kertaa miesten reikäpelin SM-pronssi.

4. Mitkä ovat omat tavoitteesi tulevaisuudessa kilpailemisen suhteen?

Master_golf240Jonne: Edetä askel kerrallaan eteenpäin. Golf antaa mahdollisuuden pelata hyvinkin pitkään.

5. Mikä vakuutti sinut liittymään Swingmakers opettajien joukkoon?

Jonne: Olli Pylkkönen. Valintani tukee tulevaisuuden suunnitelmiani golfin parissa.

6. Miksi päätit liittyä Swingmakers tiimiin?

Jonne: Jatkuvuuden takia. Swingmakers on ollut hyvin osaava toimija ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia golfin suhteen pelaajille, jotka haluavat kehittyä golfissa.

7. Mitä hyötyä tästä valinnasta on sinulle itsellesi ja asiakkaille?

Jonne: Osaava henkilökunta ja monipuoliset opetusvälineet auttavat itseäni oppimaan myös muita golfin osa-alueita ja itse opettamiseenkin saan varmasti Swingmakersin muilta työntekijöiltä uusia näkemyksiä, joita pystyn sitten hyödyntämään omassa opetuksessa. Laaja opetusvälineiden arsenaali auttaa tarkemmassa analysoinnissa asiakkaiden opettamisessa kuten SamPutt Lab, Trackman, FlightScope jne.

8.  Tasapainottelet ammatilaspelaajan ja golfopettajan rooleissa, jääkö aikaa myös muuhun?

Jonne: Jäähän sitä. Muita harrastuksiakin löytyy, kuten Frisbeegolf jota olen muutaman vuoden harrastanut kavereiden kanssa. Tietysti Niilo poika, jonka kanssa tulee tehtyä kaikkea mahdollista mitä vain mieleen juolahtaa 🙂

9. Olet kiertänyt paljon maailmaa kilpauran aikana, onko joku maa/paikka jäänyt erityisesti mieleen? Miksi?

Jonne: Etelä-Afrikka ehkä eniten. Pääsääntöisesti olen kiertänyt Eurooppaa ja sieltäkin se tärkein eli golfin kehto Brittien saaret on jäänyt näkemättä. Euroopasta jäänyt muutamia kenttiä mieleen kuten Espanjassa PGA Catalunyan Stadium kenttä (paras jonka olen pelannut) ja Itävallassa Golfklub Adamstal.

10. Terveiset jäsenistölle ja asiakkaille?

Jonne: Hyvää golf kautta 2018 kaikille jäsenille !

Ota yhteyttä – aloitetaan valmistautuminen golfkauteen nyt:

Jonne Asikainen
jonne@swingmakers.fi
puh nro 0505242101