Alkeiskurssit Golf-Areenalla 2018

SWINGMAKERS GOLF AREENA ALKEISKURSSIT

Golfharrastus alkaa Green Card -suorituksesta, eli golfin alkeiskurssilla. Sen tavoitteena on varmistaa että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet golfharrastuksen varsinaiseen aloittamiseen ja golfkentällä pelaamiseen, etenkin kanssapelaajia vaarantamatta.

Swingmakers tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa alkeiskurssin jo talven aikana Swingmakers Golf Areenalla. Nyt et hukkaa ainuttakaan kevään pelipäivää alkeiskurssin suorittamiseen vaan pääset suoraan kentälle kun ne avataan. Matkustatko talvella golfkohteeseen – suorita Swingmakers Pron kanssa alkeiskurssi nyt Golf Areenalla ja näin nautit täysin golfmatkastasi. Hyödynnä tämä upea tilaisuus aloittaa uusi harrastus.

AREENAN alkeiskurssien hinnat
(sisältää opetuksen, mailat ja tarvikkeet kurssin ajaksi):

Aikuinen 129 eur/hlö
Nuori/Lapsi (alle 18v) 99 eur/hlö

Kurssit ovat aina Swingmakers ammattiopettajien vetämiä Swingmakers Golf Areenan upeissa tiloissa. Alkeiskurssi ei sisällä pelikoetta, se järjestetään golfkentällä erikseen sovittavana ajankohtana veloituksetta.

Kun suoritat alkeiskurssin Swingmakers Golf Areenalla, olet oikeutettu Viipurin Golfin MAHTAVIIN TARJOUKSIIN!

Kursseille ilmoittautumiset

Swingmakers Golf Pro Swingmakers Golf Pro
Jonne Asikainen
050 524 2101
jonne@swingmakers.fi

Antti-Pekka Kaarna
 040 217 9474
ap@swingmakers.fi

Lisätiedot, yritystapahtumat, markkinointi ja myynti

Swingmakers Golf Oy
Olli Pylkkönen
040 502 5262
olli@swingmakers.fi