Swingmakers Custom Fitting

Yleistä

PING_customfitting

Lähes aina paremman pelin salaisuus on juuri sinulle mitoitetuissa mailoissa. Mittatilausmailoista hyötyy niin aloittelija kuin kokenutkin golfaaja. On myös helppo huomata mihin suuntaan golfmailakauppa on kääntymässä, enää ei osteta valmiita mailoja kaupan hyllyltä, eri mittainen ja eritavalla lyövä pelaaja tarvitsee erilaiset välineet. Eihän samankokoiset ja -tyyppiset juoksukengätkään sovi kaikille.

callaway customfitting

Swingmakers on Suomen oloissa yksi niistä harvoista toimijoista jolta saat täyden palvelun mitoituksen juuri sinun tarpeisiin, riippumatta millä mailamerkillä haluat pelata.
Poikkeuksellisen kattavaa Custom Fitting välineistöä täydentää huippuluokan mitoitusvälineet sekä opetusvälineistö ja SFPGA Pron ammattitaito. Swingmakers tarjoaa monia mittatilausvaihtoehtoja. Mailan sovitus vie noin tunnin ja sen jälkeen määritämme teknisiltä ominaisuuksiltaan juuri sinun swingiisi parhaiten sopivat mailat. Tämän jälkeen ammattiopettajamme pitävät huolen että lyöt uusilla mailoillasi teknisesti oikein.

Mitoituspalvelumme ovat Suomen kattavimpia, pitäen sisällään mm. Callaway Custom Fitting palvelun, Titleist Fitting Works palvelun, PING Fitting palvelut sekä esim SAM PuttLab laitteiston putteri-fittausta varten, vain muutamia mainitaksemme. Joka vuosi täydennämme palveluitamme joten kysy lisää henkilökunnaltamme.

Tervetuloa Swingmakers asiakkaaksi. Arvailu siitä mikä mailatyyppi, millä varrella ja millä lie-kulmalla sopii juuri sinulle, loppuu siinä vaiheessa kun varaat fitting-ajan meiltä.

Saat tietoa Swingmakersin välinevaihtoehdoista, ja lähdet kentälle varmana siitä, että ostamasi mailat auttavat sinua venymään kaikkien aikojen peliin. Tässä on sinulle esittely mitä Custom Fitting on, sivun lopussa löydät yhteenvedon mitä Swingmakers Custom Fitting palvelu pitää sisällään ja myös yhteystiedot.

Sisältö:

TARVITSENKO MINÄ CUSTOM FIT -MAILAT?

Monet golfaajat pelaavat mainiosti vakiomailoilla – onhan ne suunniteltu useimmille pelaajille sopiviksi. Mutta tiedämme, että monet heistä pelaisivat vieläkin paremmin, jos heillä olisi kunnon mittatilausmailat.

Swingmakers golf gripsOlivatpa kyseessä siis ensimmäiset mailasi tai seuraava vaihe elinikäisessä paremman tuloksen tavoittelussa, hyödyt varmasti Swingmakersin täydellisestä Custom Fit -palvelusta.

MITÄ ON CUSTOM FITTING?

Tässä lämmittelyksi hieman yleistietoa valittavissa olevista vaihtoehdoista:- Voit vertailun vuoksi ottaa mukaan nykyiset mailasi, kun tulet mittaukseen, mutta se ei ole välttämätöntä. Mailansovitus, ja tässä yhteydessä käytettävä OptiFit tai vaikka Taylor Made Fitting Center välineistö auttaa aloittelijaa löytämään oikeat mailat omaan lyöntityyliin ja parhaat mailat pelin parantamiseen. Kokeneempi pelaaja voi sovituksen avulla maksimoida vahvuutensa ja hienosäätää ongelma-alueitaan.

– Niin raudat kuin puutkin voidaan sovittaa henkilökohtaiseen pelityyliin sopiviksi. Sovitustapaamisen aluksi Swingmakers Pro suosittelee sinulle parhaita mailoja. Kerro hänelle, jos haluat sovittaa jotakin tiettyä mailaa.

PIN_customfittingchart– Swingmakers Pro pyytää sinua lyömään jonkun mittalaitteiston mitatessa useita lyöntejä, jotta saadaan selville mailanpään nopeus, pallon nopeus, laukaisukulma, kierrearvot ja muut tarvittavat mitat. Niiden avulla määritetään pallon lentokaari ja sen tuottama lyönnin pituus.
Swingmakers Custom Fitting tunnilla voit Pron kanssa katsoa kunkin lyönnin tiedot tietokoneelta ja saada tarkan tulkinnan siitä mitä luvut tarkoittavat. Voit myös kokeilla lukemattomia mailanvarsi ja -pää vaihtoehtoja.

– Joskus sovitus osoittaa, että paras vaihtoehto sinun svingiisi löytyy vakiomailoista. Silloinkin voit olla varma, että olet valinnut juuri oikeat välineet.

8400.IMG_1788

CUSTOM FIT -PALVELUSSA MITATTAVAT ASIAT

Seuraavassa on lueteltu asioita, joita mailansovituksessa mitataan; kaikkia mittauksia ei tehdä kaikissa sovituspaikoissa.

  1. Lentokaaren mittaukset: Oikea laukaisukulma ja kierrearvo auttavat sinua löytämään ihanteellisen lentokaaren.
  2. Lentokaaresta tulee liian matala, kun palloon ei synny riittävästi takakierrettä. Tämän takia pallo voi pudota nopeasti eikä lyöntiin tule pituutta.
  3. Liian korkealla lentävässä pallossa on liikaa takakierrettä. Myös tämä voi aikaansaada lyhyemmän lyönnin. Lyönti alkaa matalana, nousee nopeasti ja sitten putoaa.
  4. Paras lentokaari alkaa melko korkeassa kulmassa ja nousee tasaisesti, jolloin ilmanvastus suurella nopeudella vähenee ja noste pienellä nopeudella maksimoituu. Pallo tulee alas loivassa kulmassa, minkä vuoksi se jatkaa vierimistä ja lyönnistä tulee mahdollisimman pitkä.
  5. Sivukulman ja -kierteen mittaukset: Vääränlaisilla mailoilla pelattaessa lyönnit voivat vetää vasemmalle tai työntää oikealle. Custom Fit -asiantuntija auttaa määrittämään, onko peruslyöntisi tyyppiä pull, push vai suora, ja suosittelee sinulle parhaiten sopivia Callaway Golf -mailaominaisuuksia.

 Swingin tempo: Custom Fit -asiantuntija tarkistaa lyöntisi nopeuden ja tehon ja määrittää niiden sekä lyönnin tempon perusteella, millaisia varsia sinun kannattaa käyttää.
  6. Tulokulma: Jyrkässä tulokulmassa lyövä pelaaja pyrkii lyömään palloon alaspäin, kun taas loivassa tulokulmassa lyövä pelaaja lyö palloa mailanpään liikkuessa vaakasuoraan tai jopa ylöspäin. Kun asiantuntija on selvittänyt tulokulmasi, hän voi määrittää mailaasi parhaiten sopivan loftin ja varren jäykkyyden yhdistelmän.
  7. Lie-kulma: Liian pysty lie-kulma voi aiheuttaa pull-tyyppisen lyönnin, mikä oikeakätisillä tarkoittaa sitä, että pallo lentää vasemmalle. Liian loiva lie-kulma voi aiheuttaa push-tyyppisen lyönnin, mikä oikeakätisillä tarkoittaa sitä, että pallo lentää oikealle. Kun mailoissasi on oikea lie-kulma, varmistat sen, että lyöntisi ovat mahdollisimman yhdenmukaisia.
  8. Laukaisuolosuhteet: Custom Fit -asiantuntija mittaa mailanpään ja pallon nopeuden. Näillä tekijöillä on eniten vaikutusta lyöntien pituuteen ja tehoon. Oikean mailan valinnassa ja sovituksessa keskitytään löytämään sopiva laukaisuolosuhteiden yhdistelmä, sen jälkeen valitaan svingiisi parhaiten sopivat tekniset ominaisuudet.

SWINGMAKERS CUSTOM FITTING JA MAILAPAJA PALVELUSISÄLTÖ

mailapaja_themeSwingmakers Custom Fitting tunnin aikana käytämme aina esim. swingianalysaattoreita jotka laser-teknologiaa hyödyntäen antavat äärimmäisen tarkan palautteen yllämainittuihin mittauskohteisiin.

Swingmakers Pro mittaa juuri sinun lyönnin arvot. Saat myös kokeiltavaksesi lukuisan määrän erilaisia varsia ja mailanpäitä riippuen tietenkin mitä mailaa sinulle etsitään. Tässä auttaa usean valmistajan Fitting bägit tai Cartit.

Tämän jälkeen mailat tilataan speksien mukaan tai tarvittaessa mailasi siirretään Swingmakers Mailapajan mitta- ja säätölaitteisiin jossa mailasi käydään vielä läpi ja ne taivutetaan saatujen mitta-arvojen mukaan Sinun mailoiksi. Kaikki Swingmakers Prot ovat sertifioituja mailanrakentajia, näin varmistamme että saamasi palvelu on ensiluokkaista loppuun asti.

P1000504Swingmakers Custom Fitting sessio:
– Kesto noin 1,5h
– aloitus sovittuun aikaan sisähallissa tai rangella
– hinta / henkilö 50,-