Toimintamme laajenee !

Laadulla on aina ystävänsä 

Swingmakers palvelut laajenevat merkittävästi. Olemme iloisia siitä että jatkossa toimimme entistä vahvemmin Kaakonkulman kentillä pitäen ammattimaisesti huolen asiakkaidemme tarpeista yhä useammalla kentällä.

Löydät Swingmakers ammattilaiset ja Proshopit kesällä 2017 Etelä-Saimaa Golfista, Kahilanniemen golfkentältä, KoskiGolfin sekä Iitti-Golfin kentältä, lisäksi nyt myös Holiday Club Saimaan kentältä upean Saimaa Garden kylpylän alueelta!

Swingmakers @ E-SG

Swingmakers @ Holiday Club Saimaa

Swingmakers on golfin erikoisosaaja. Olemme tuottaneet golf-palveluita ja toimittaneet golfvälineitä Swingmakers Proshopien kautta yhteistyöseuroillemme ja muille sidosryhmillemme tinkimättömällä ammattitaidolla. Swingmakers toimii ja toimittaa valtakunnallisesti.

Palvelumme kattavat tulevaisuudessa myös laajemmin golfvalmennuksen, fyysisen valmennuksen ja esim. hieronnan osa-alueita niin kentillä kuin ympärivuotisesti talviharjoittelukeskuksissamme.

Swingmakers Trakcman & Demo Tours

Päätoimipisteemme ja varastot löytyvät Kouvolasta, Eerolan golfkeskuksesta sekä Lappeenrannasta, Etelä-Saimaan golfkeskuksesta. Lisäksi kumppaneitamme ovat Iitti Golf (proshop + opetus) sekä Bogey-golf (opetus) Kouvolassa. Uutena kenttänä toimimme myös Holiday Club Golfissa (Swingmakers Golf Academy). Tule tutustumaan toimintaamme. Swingmakers on kaakon laajin täyden palvelun golf-talo valmiina palvelukseen.

Toiminta kentillä

Swingmakers tarjoaa kattavaa opetusta ja valmennusta yrityksille, seuroille ja yksittäisille golfareille. Palveluksessamme olevat SFPGA Prot organisoivat yhteistyöseurojemme golfopetuksen sekä eri ikärymien erikoisvalmennuksen.Lisäksi järjestämme ja suunnittelemme lukuisia yritystapahtumia golfkentillä joissa toimimme.

Palveluitamme täydentävät erittäin laadukkaat ja monipuoliset Proshopit joiden toimintaa tukee aina mailapajat. Simulaattorit, swingianalysaattorit, Custom Fit mitoituspalvelut, videoanalyysit, TrackMan palvelut sekä lukuisat sisäharjoittelutapahtumat tekevät opetuspalveluistamme monipuolisia ja korketasoisia. Olemme myös merkittävä logotuotteiden toimittaja Suomessa.

Swingmakers @ KoskiGolf

Swingmakers on työntekijöiden omistama, kannattava ja kasvava suomalainen golf-osaaja.  Tervetuloa asiakkaaksemme – me lupaamme ylittää odotuksesi.

Mikäli kiinnostuit toiminnastamme ja sinulla on golfpalveluihin, -välinemyyntiin tai esim. golfyhteisöön liittyviä kehitystarpeita, ota yhteyttä, niin kerromme miten voisimme olla apuna liiketoimintanne kehittämisessä.