Sohvi Aitala liittyi Swingmakers-tiimiin!

Swingmakersin opetuspalvelut monipuolistuvat entisestään PGA Golf Pro Sohvi Aitalan liittyessä opetustiimiin. Sohvi päätti liittyä tiimiin mukaan, koska hän näkee Swingmakersin opetuksen olevan ammattimaista ja laaja-alaista. Sohvin näkökulmasta Swingmakersin vahvuuksiin kuuluu hyvät ja monipuoliset ProShopit, erinomainen talviharjoittelukeskus ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Lisäksi Sohville on tärkeää että opetuspaikkoja on useita, joten opetus on mahdollista toteuttaa lähellä asiakasta Etelä-Karjalan alueella.

Sohvilla on pitkä kilpagolf -tausta minkä avulla hän tuo Swingmakers opetukseen näkökulmia niin pelillisesti kuin teknisestikkin. Hänen golf-uransa on alkanut nuorena rangelta ja jo 12 vuotiaana Sohvi on suorittanut greencardin.

Oppilaan näkökulmasta Sohvi on rauhallinen ja kärsivällinen opettaja, joka jaksaa kuunnella oppilaan toiveita. Omien sanojensa mukaan Sohvi pyrkiikin keskittymään tunnilla aina yhteen asiaan hätiköimisen välttämiseksi. Swingmakers Golf prona toimimisessa parasta on Sohvin mielestä saada uusia innokkaita pelaajia opetukseen. Antoisinta on, kun oppilas itse oivaltaa jotain pelistään tai lyöntitekniikastaan.

Sohville mieleenpainuvin tapahtuma golfprona tapahtui viime kesänä, kun Kahilanniemen junioreiden greencard-kurssille ilmestyi 17 innokasta uutta golfjunioria! 

Golfissa parasta on Sohvin mielestä lajin haasteellisuus, mutta samalla sen monipuolisuus ja yhteisöllisyys. Golf sopii kaikille harrastukseksi ikään tai taitotasoon katsomatta!

Sohvi on saanut parhaat vinkit oman pelin kehittämiseksi pitkäaikaiselta valmentajaltaan Marko ”Costi” Kostensalolta. Mieleenpainuvin vinkki liittyi golfmailan lavan toimintaan ja se kuului: ”Koira heiluttaa häntää, eikä häntä koiraa!”

Lämpimästi tervetuloa Sohvin laadukkaaseen opetukseen!

Löydät Swingmakers kurssit helposti Opetus navigaatio-napin alta.

Löydät yhteystietomme helposti täältä…