SAM PuttLab

SAM PuttLab – markkinoiden paras laite puttauksen harjoitteluun

Päivitimme entuudestaan käytössä olleen SAM PuttLab järjestelmän täysin uuteen versioon. Swingmakers Golf Academyn tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoiset opettajat sekä maailman huippua edustavat opetusteknologiat. Näin tuemme jokaisen asiakkaamme tuloksellista valmennusta ja oppimista.

Puttiharjoittelu täysin uudessa valossa

SAM PuttLab hyödyntää ultraäänimittausta.

43% golfin lyönneistä on putteja. Puttausta kuitenkin harjoitellaan äärimmäisen vähän.  Toistuvan harjoittelun kautta saatava tieto suoritteesta perustuu aina mahdollisimman tarkkaan palautteeseen ja analyysiin itse puttisuorituksesta.

SAM PuttLab tarjoaa teknologian, jolla puttauksen harjoittelusta saadaan sekä täydellisen tarkka analyysi, että myös paras mahdollisuus kehittymiseen. Valmistajan tutkimukset neurotieteen tutkijoiden kanssa on todistanut tämän faktan. 

Laite mittaa yhteensä 28 eri parametria ultraäänen avulla

SAM PuttLab analysoi 28 tärkeintä parametria puttauksestasi ja näyttää ne helposti ymmärrettävänä grafiikkana välittömästi.

SAM PuttLab hyödyntää ultraääntä sensoreiden avulla. Laite on tarkempi kuin yksikään muu markkinoilla oleva vastaava laite.

Tunnista helposti vahvuutesi ja erottele nopeasti alueet joilla tarvitset vielä harjoitusta. Swingmakers Pro tiivistää juuri Sinulle ohjelman jolla saat merkittäviä hyötyjä jo muutaman päivän harjoitelun jälkeen.

Laite huomaa pienimmätkin muutokset lavan asennossa, virheellisen tulokulman palloon ja paljon muuta. Älä tuhlaa aikaasi siihen että arvailet mikä menee pieleen. Tule Swingmakers Pron tunnille, laitetaan tämä osa-alue lopullisesti kuntoon. Tarkalla palautteella suoritteestasi voit esim. laatia opettajan kanssa puttaus-strategian eri greeneille ja eri mittaisille puteille. Voimme taata että tulokset näkyvät score-cardilla erittäin nopeasti.

Tuhansien tuntien puttitreenit, videosessiot hidastetuin kuvakulmin ja työskentely tämän hetken noin 100 PGA kiertueen pron kanssa ovat johtaneet viiteen johtopäätökseen jotka täydellisen putttin tulee sisältää.

SAM Putt Labin avulla Swingmakers Pro voi hetkessä analysoida alla listatut kohdat. Lisäksi saat selkeän visuaalisen palautteen missä mahdollisesti on korjattavaa ja miten muutat puttisi tehokkaammaksi.

 1. Putterin osumakohdan suoruus:

  Osumakohdan oikea linjaus ja sen pysyminen linjassa on tärkein osa-alue puttauksessa. Suurin osa ohi menneistä puteista johtuu juuri tästä virheestä. Jo 0.8% virhelinjaus putatessa aiheuttaa reilun kolmen metrin putin karkean ohimenon.
 2. Puttiswingin säännöllisyys ja suoruus:

  Puttiswingin säännöllisyys ja suoruus vaikuttavat oleellisesti osumatarkkuuteen ja tuntumaan itse putissa. Hyvä ja ennenkaikkea samanlainen tuntuma putissa säilytetään opettelemalla säännöllinen swingi ja säännöllinen määrämittainen taaksevienti.
 3. Putterin lavan luonnollinen kiertymä
:
  Usein golfari pyrkii takaamaan putterin osumakohdan suoran osumisen palloon keinotekoisen heiluriliikkeen avulla ja luonnollisen putterin pään rotaation estämällä. Tämä tyyli riskeeraa sekä osumakohdan suoruuden että koko puttiswingin säännöllisyyden. Myös liian lyhyt tai pitkä putteri aiheuttaa yllämainitun ongelman.
 4. Sulava ajoitus ja rytmi
:
  Putin hyvä rytmi riippuu täysin tasapainoisesta puttiswingin läpiviennistä. Taakse ja eteenviety saatto tulee olla säännöllinen. Jos esim. backswingi hidastetaan loppuvaiheessaan, vaikuttaa se ajoitukseen ja tuntumaan osuessaan palloon. Swingin ollessa sulava ja säännöllinen taataan korkein mahdollinen voimankäytön säätely ja oikean voiman käyttö tarvittavaan puttimatkaan. Pro opetaa sinulle yhden puttauksen kultaisen säännön, 1/3 ja 2/3 rytmityksen, varaa tunti niin opetellaan!
 5. Loft ja Rise
:
  Suurin osa käytetyistä puttereista omaa liian suuren staattisen Loft kulman, jopa 3-4 astetta. Tämä aiheuttaa liian suuren back spinnin palloon putatessa – varsinkin jos kädet ovat putterin takana osuman aikana jolloin lavan loft kulma entisestään kasvaa. Rise kulma tulisi olla positiivinen jotta pallon oikea lähtö putterista voidaan taata.

Ehdoton harjoitteluväline sisä- sekä ulkokäyttöön. Swingmakers Golf Academy käyttää laitetta putti-klinikoiden apuvälineenä.

Tarkkuus ja helppous…

Useampi ultraääni mittasensori (lähetin) on integroitu vahvaan ja kestävään SAM BasicUnit -yksikköön joka kiinnitetään putterin varteen. Vastaanotin löytyy kolmijalasta jonka näet suoraan edessäsi harjoittelun ollessa käynnissä.

Mittauksien perusta pohjautuu signaalin ”lähetysaikaan” joka kestää kolmesta lähetyssensorista lähtevällä signaalilla (kolmijalassa oleva laite) kulkea vastaanottimeen (vastaanotin mailan varressa).

Nämä kolme mitattua parametriä  ovat laskennan perusteet kun suoritteesta määritellään esim. erilaisia liike-dataan tai mailan asentoon liittyviä mittatuloksia äärimmäisen tarkasti. Sinä vain puttaat –  helppoa.

Swingmakers hyödyntää laitetta sisä- sekä ulkoharjoittelussa. 

Tervetuloa Swingmakers ammattilaisten opetukseen – Swingmakers Golf Academy tietoja täältä lisää

Valmistajan teknisiä tietoja laitteesta.