Aloita golf kahdessa päivässä

Swingmakers Golf alkeiskurssit

Swingmakers Greencard kurssi

Golfharrastus alkaa Green Card -suorituksesta, eli golfin alkeiskurssilla. Sen tavoitteena on varmistaa että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet golfharrastuksen varsinaiseen aloittamiseen ja golfkentällä pelaamiseen, etenkin kanssapelaajia vaarantamatta.

Swingmakers alkeiskurssit 2017

Valitse helposti oma alkeiskurssi Golfopetus valikon alta. Valitset sopivan kentän ja ilmoittaudut helposti kurssille Sinulle sopivaan ajankohtaan. Swingmakers tarjoaa alkeiskursseja kattavasti läpi koko kesän usealla kentällä. Tervetuloa.

Swingmakers alkeiskurssien ajankohdat

Kurssien ajankohdat löydät siis helposti Golfopetus napin alta. Swingmakers suorittaa Greencard kurssin hyväksynnän Suomen Golfliiton antamien ohjeiden mukaisesti. Takaamme että asiakkaamme saavat Suomen oloissa laadukkaimman ja parhaan golfopetuksen heti harrastuksen alussa. Näin varmistamme että aloitat harrastuksen ammattimaisen opetuksen saattelemana ja olet jo osaava pelaaja ensikierroksesta lähtien golfkentällä. Voit tutustua sivuillamme myös golfliiton määrittelemiin alkeiskurrsin vaatimuksiin. Tervetuloa mukavan uuden harrastuksen pariin ammattilaisten ohjauksella.

Swingmakers Pro opettaa